Amdeus Apukám világa oldala

Az Apukám világa egy fiatalokkal és az ő problémáikkal foglalkozó zenés, betelfonálós rádióműsor, Csiszár Jenő vezetésével. Fogható (volt) a Juventus rádióban minden vasárnap és csütörtök este 22:00 órától. Alvás ellen nincs jobb orvosság.

Mi a ,,nagy'' érettsigézőkkel szemben nem ma írtunk. Sőt! Nem is holnap írunk, vagy esetleg beszélünk, hanem szerdán fogunk ,,kis'' érettségi szóbeli vizsgát szónokolni magyarból és töriből. Magyarul: Ha még van a raktárodon Unga-bunga, akkor szeretnénk kérni szerdára, a Szent-Györgyi Albert 12 évfolyamos iskola 10.a osztályának, fél kilenc és fél három közötti időpontra egy megaszónikus, hipertermikus, fantörpikus, kolosszális, eget-földet rengető, töri- és magyartanár szívet lágyító, ötöshozó UNGA-BUNGÁT!

Csak Benned Bízunk!!!

Az osztály nevében:

Törley Gábor

 

Apukám világa, Juventus rádió

Utolsó adás -- 1997. Április 21. 22-24 óráig

Apukám utolsó szavai: (23:58-24:01) ,,És akkor jöjjön a titok: nagyon szeretem Portugáliát és itt (ez nem szó szerint van:)Sarges alsón (ez nem tudom, mi) egy kalózrádiónál vállaltam munkát, mivel most Magyarországon nincs állásom, de ezt a műsort úgyis csak a kutyám hallgatta, azért, hogy ne lehessen azt mondani, hogy a kutya se hallgatja a műsort. (ez sem szó szerint van:) Majd küldök E-mail-t és fogjatok be(mármint a Sarges-t). Talán valamelyik rádió visszafogad. Ez a műsor nem jöhetett volna létre... (itt az Apu felsorolja a támogató cégek neveit). És üdvözlöm Ildit és Andrist! Sziasztok!!! [...] Ja, igen és kösz, hogy úgy csináltatok, mintha szeretnétek!!!''

És most szeretnék levelet intézni hozzád az összes rajongód nevében. Tudom, sok ilyen levél fog születni, de mint mindenkit, engem is ledöbbentett a hír. Akkor kezdjük:

Kedves Apukám!

Én és szerintem több millió ember véleménye az, hogy ez a műsor + elsősorban Te mindent megtettél a segítségre varó/vágyó embereknek. Úgy gondoljuk, hogy aki ekkora pszichikai erővel és tudással rendelkezik + bárkit, ismétlem: BÁRKIT meghallgat, még azt is, aki leszúrja a műsorát, azt is, aki éppen a zsaruk elől menekül, de azt is, aki csak egy unga-bungát kér. Szerintünk ilyen ember kéne minden ember mellé. Te felülmúlnál bármilyen testőrt. Szeretnénk Neked sok sikert kívánni, és köszönünk Neked mindent!

Az ÖSSZES RAJONGÓ nevében három kifejezéssel búcsúznék:

Budapest, 1997. április 22. éjjel
Törley Gábor


Ez a lap pts oldalai közül való.