Darnel Christian: Szex

a Misztikum nélkül c. könyv 41. oldalán

A szex a test olyan funkciója, amely segítségével a test újrateremti önmagát egy másik lényben. Az emberi testnek alapvetően két változata van. Az egyik egy (néha) hosszú szervvel van felszerelve, amelyet úgy hívnak, hogy pénisz. A másig egy üreges szervvel rendelkezik, ahova a (néha) hosszú szervet be lehet dugni. Akik szeretik ezt csinálni, azokat úgy hívjuk, hogy heteroszexuálisok.

Néha a túlélés és a szeretet párosul ehhez a folyamathoz, és ekkor azt úgy hívjuk, hogy házasság. Néha csak túlélés párosul hozzá -- akkor úgy hívjuk, hogy prostitúció. Néha csak szeretet párosul hozzá -- ezt nevezzük ,,viszony''-nak.

Néha a folyamat eredményeképpen új lény jön létre. Ez a résztvevők által vagy kívánt, vagy nem kívánt eredmény. Amikor az új lényt megölik születés előtt, azt úgy hívjuk, hogy abortusz.

Vannak, akik a két embertípus közül az önmagukhoz hasonló változatokkal szeretnek részt venni a folyamatban. Őket úgy hívjuk, hogy homoszexuálisok.

Néha van, aki játszik a saját szervével -- ezt úgy hívjuk, hogy maszturbálás.

Az erkölcsösség nem egyéb, mint az elme játéka. Nem létezik jó vagy rossz, helyes vagy helytelen hozzáállás a szexhez. Ám vannak következmények. A szex óriási alkalom arra, hogy gyakorold a felelősségvállalást.

És most jön a lényeg: a szex fantasztikus lehetőség arra, hogy örömöt és élvezetet teremts, hogy örömöt adj és örömöt kapj. Az öröm jót tesz neked! Attól függetlenül, hogy mi az álláspontod az örömöt illetően.


Ez a lap pts oldalai közül való.