A látvány kötelez

Tudnivalók a Windoze '95-ről

Mint ismeretes, a fent említett monstrum a jövő operációs rendszere. A 32 bit a garancia rá, hogy az alá írt programok nem fagynak le, gyorsak, korrektek és hatékonyak. A hosszú fájlnevek fölöslegessé teszik a frappáns elnevezéseket és az ehhez kapcsolódó tehetség kialakulását. A súgó olyan érdekes, hogy az egészet át kell rágni, hogy menjünk vele valamire. A varázslók az alkotás aktív folyamatát altató várakozásba fordítják át.

A beépített biztonsági rendszer segítségével (ami szükség esetén egy Cancel gombbal hatástalanítható) bármelyik, az internetre rákötött távoli gép lefagyaszthatja a rendszerünket, információt szerezhet róla, vírust rakhat fel rá, vagy akár átutalhat magának némi pénzt a bankszámlánkról. Bépített támogatás mindenféle turkáláshoz! Csak itt, csak a készítőktől, csak a legújabb verzióban!

Hová szándékozol ma menni? Az Ablakokon keresztül bárhova eljuthatsz a szupersztrádán. Pár kattintás, és leborul előtted a világ. Feltéve, hogy hónapról hónapra megveszed mindenből a legújabb verziót. Arra ne is számíts, hogy a régi gépeden futni fog. A felhőtlen (felhős) boldogságnak meg kell fizetni az árát. Aztán nehogy kalózmásolatot készíts róla, mert bekopogtat hozzád a BSA, és elkobozzák a CD-idet.

Vannak a világon hitetlenek, akik nem képesek felfogni a ,,fogd és vidd'' társadalom halaszthatatlan időszerűségét. Az ő meggyőzésükre állítottuk össze az alábbi bemutatót:

alapötlet, bemutató: Amadeus
kód: EplPáj


Ez a lap pts oldalai közül való.